Om os

VEXTAKADEMIET

BEHANDLING 

TRÆNING


Autoriserede Fysioterapeuter

v. Ör&Sund Fitness

- House of wellbeing!


 

Om VEXTakademiet


Vi - Gitte og Henrik Hurtigkarl  - er begge Autoriserede Fysioterapeuter, og har arbejdet med såvel behandling som personlig træning gnm mere end 20 år. Dette har givet os begge indsigt i og erfaring for, at Kroppen skal behandles og trænes som et hele. Det betyder at vi giver os RIGTIG GOD TID til dig, fordi en smerte eller et problem i skulderen kan have direkte sammenhæng med et skævt bækken eller et instabilt knæ i modsatte side. Vi er med andre ord specialister i, at skabe eller genskabe din Krop's optimale udgangspunkt for at fungere uden smerter, skader eller gener.

HVAD kan vi hjælpe dig med?


Vi starter altid med en grundig undersøgelse - derfor vil vi altid afsætte 60 eller 90 minutter til din første konsultation, hvor vi optager journal og samler de nødvendige informationer om dig. Herefter er det naturligvis afhængigt af hvad du fejler eller ønsker vi skal hjælpe dig med - om du skal bookes til lang eller kort behandling, eller om vi skal igang med et intensivt træningsfoløb. Herunder kan du se et udpluk af det vi arbejder med, og lidt om hvordan.

AKUT behandling af skader

 

Til akut behandling af skader, hævelser, blødninger i muskel og senevæv, fastlåsninger af led: Skulder, Knæ, Hofte, Albue, Hold i Ryg og Nakke, eller akut opståede massive spændinger og Hovedpine:

Vi kan hjælpe dig med at mindske smerter og hævelse med bla. vores K-Laser, let manuel mobilisering, afspænding af muskler mm.

Vi kan støtte det skadede/smertende område med Kinsio-Tape eller anden bandagering hvis nødvendigt, således at du trods din skade kan bevæge dig mest optimalt.

 

 Langvarige/Kroniske Smerter

 

Lad os prøve at undersøge dig og se på dit problem med friske øjne og følsomme hænder - vi har en anderledes tilgang med vores Hel-krops perspektiv og vores VEXT-koncept. Vi arbejder med dit dybe bindevæv og forbindelserne mellem de enkelte kropsdele, muskler, organer mm.

Vi kan garantere at vi er grundige og giver dig vores bedste bud på om vi tror vi kan hjælpe dig. Vigtigst for os er det, at du skal kunne mærke en væsentlig forbedring/forandring efter 3-5 behandlinger - eller efter 3-4 ugers intensiv træning.

 Manglende resultat efter genoptræning?

 

Ofte oplever vi at de eksisterende tilbud om gratis genoptræning efter indlæggelse, operation eller skade - desværre ikke er tilstrækkeligt, eller af forskellige årsager ikke har kunne gennemføres tilfredsstillende. Vi vurderer og undersøger dig gerne for en second opinion - og ofte ser vi betydelige forbedringer efter få ugers behandling og/eller træning hos os.

 Dårlig kropsholdning - dårlige vaner?

 

Det er vores klare holdning og erfaring, at du ikke bare skal acceptere kroppens forfald, sammenfald, slidtage og smerter!

Selvfølgelig gør tiden og alderen noget ved os alle, men med professionel hjælp og egen aktive indsats - er det ALDRIG  for sent - og korrekt planlagt og progredieret TRÆNING kombineret med enkelte behandlinger, er noget der VIRKER!

 Fitness-Event -få en sjov og anderledes oplevelse Sammen med venner, kollegaer, familie, mødregruppen, polterabend, kortklubben ....

 

Book 2-4 timers aktivitet/træning som I selv kan sammensætte - med såvel IN-Door som OUT-Door aktiviteter - og afslut med et dyp i Øresund og en tur i Sauna måske? Efterfølgende kan i gå en tur på Lousiana, eller hygge med mad, vin, kaffe, øl etc. på en af vores lokale restauranter eller caféer.


GALLERI
Her holder vi til:


VEXTakademiet v. Ör&Sund Fitness

Humlebæk Strandvej 21 c

3050 Humlebæk

Phone:( +45) 25 32 84 20

Email: gitte@vextakademiet.dk

Åbningstider:

Mandag-fredag: kl.6:00-22:00

lørdag: 6:00-16:00

Søndag: 8:00-14:00

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved