Effective Training Sessions&Courses

In the beginning I Observe You and your Body moving!


You are the Expert in your life - and I can guide you toward perfection and healthy Movements.

for testemonials schroll down below the pictures:

Courses and Education, Pilates/Reformer

Artwork Title

Personal Sessions&Courses

Artwork Title

Personal Treatment to keep moving!

Artwork Title

Testemonials danish texted:

Oplevelser og Erfaringer fra tidligere kunder:


 

"Gitte kan meget mere end bare at være almindelig Fysioterapeut - Mission Possible" Mand 43 år


"Har kendt Gitte helt tilbage i 2018 i efteråret/vinter hvor hun hjalp mig tilbage i form til Idrætshøjskole i århus hvor jeg startede til personlig træning reformer pilates som sammen med holdtræning hos Gitte og spinning gav mig struktur til min træning. Dette gav mig super meget gå på mod og jeg nåede i mål med min træning. Gitte har inspireret mig til at komme igang med min egen selvstændige proces, hvor jeg rigtig gerne vil arbejde hos Sundhed og fitness med andre med cerebral parese, for at kunne hjælpe andre unge med usynlige handicaps, og muligvis tage et reformer kursus i fremtiden. Tak Gitte!"de bedste hilsner Cecilie Strudahl


"I forbindelse med genoptræning af et kompliceret lårbensbrud, har jeg - igennem mere end et år - haft stor gavn af Gittes omfattende fysioterapeutiske og menneskelige kompetencer. Efter 10 mdr.s ihærdig træning, måtte jeg desværre reopereres, da bruddet ikke var helet. Jeg fik derfor atter brug for at trække på Gittes hjælp til genoptræningen, som kom til at vare yderligere flere måneder. 

Min oplevelse er at Gitte har en meget behagelig og afslappet måde at være på - rolig, usentimental og uden pylren: "Snuden i sporet” og “Træn derudad”. Og faldt man i “snakkefælden", var hun hurtig til at holde den professionelle balance, så man bibeholdt koncentrationen. 

Kan kun varmt anbefale et genoptræningsforløb hos Gitte Hurtigkarl. 

Venlig hilsen Berit Hertz


Jeg har opnået utrolig gode resultater af mit træningsforløb hos Gitte. Ikke blot er Gitte en topprofessionel behandler, men hun giver sig også tid til at foreslå effektive hjemmeøvelser. Gitte anbefales varmt til alle, der ønsker større bevægelighed. Og får jeg specifikke problemer,  bliver det helt sikkert Gitte,  jeg henvender mig til igen.

Helle, 74 år, ( slidgigt i hofter og knæ)